Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Affiliator

Ett alternativ för dig som letar efter affiliatesajter är Affiliator. Företaget har nu funnits i ett antal år i Sverige vilket leder fram till att de tillhör en av de mer etablerade sajterna här i landet.

Affiliator tillhör de sajterna som ser till att du som hemsideägare kan tjäna pengar på i princip alla olika sätt. Alltså kan du få betalt för både sales, leads och click vilket gör att dina valmöjligheter ökar beroende på typen av webbplats som du driver.

Inriktning på annonsörer

Inriktningen är förhållandevis bred och utbudet räknat till antalet annonsörer är ett av de största här i Sverige. Kanske är det en liten övervikt för annonsörer av mer nöjestyp hos Affiliator. Utöver detta hittar du även flertalet annonsörer för kläder, smycket m.m. Något som du dock knappt hittar hos Affiliator är annonsörer inom lånebranschen. Detta skiljer dem från Double när det gäller annonsörer för annars är de förhållandevis lika.

Egna erfarenheter

Vi använde oss av Affiliator mycket för något år sedan men då vårt fokus senare har glidit iväg mot andra branscher har vi mindre med dem att göra. Dock har alltid allting fungerar riktigt bra med Affiliator och utbetalningar som vi fortfarande faktiskt drar in fungerar de också på ett mycket bra sätt.

Statistiken som de presenterar är väldigt bra om du vill se exakt vilka klick du får men överblicken över en längre tid har ofta varit lite sämre. Nu har det dock kommit ut en ny version av deras webbplats vilken till viss del har åtgärdat detta.

Följ oss på Facebook