Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Adtraction

Adtraction har inte funnits speciellt länge här i Sverige. Men har har redan lyckats bli en av de bättre affiliatesajterna som man har att välja på.

Cleanlänkar

Det som mest står ut med Adtraction är deras reklamsystem där du kan använda något som de kallar för cleanlänkar. Dessa länkar ser nämligen ut som helt vanliga länkar utan den ofta ganska konstiga koden som finns i affiliatelänkar. Istället lägger man in en speciell kod på sidan vilken inte syns som gör att alla transaktioner registreras.

Detta är ett väldigt bra system som vi själva använder oss av på flera sidor och som funkar perfekt. Att det ser mycket bättre ut gör ju inget heller

Utbud på Adtraction

Adtraction har ett helt ok utbud inom ganska många olika kategorier. Speciellt bra utbud har man inom Bank & finans och Hälsa & skönhet. Så om du har en webbsida inom något av dessa områden är Adtraction klart värd att registrera sig hos. Letar du efter annan typ av reklam kan det fortfarande vara intressant att besöka Adtraction då det känns som ett nätverk som är på frammarsch.

Egna erfarenheter av Adtraction

Vi har egentligen inte mycket negativt att säga alls om Adtraction. Det där med cleanlänkarna är ju kanon t ex. Tittar man på statistiken hittar man bra och tydlig information om vad som har hänt med sales och liknande. Det som här kanske saknas är möjligheten till lite mer avancerade statistik för att kunna se förändringar över tiden. Något man också ska ha klart för sig är att Adtraction enbart erbjuder sales och leads. Du får alltså inte t ex betalt per klick.

Följ oss på Facebook