Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Billig bensin

Alla mackar har inte samma priser och det kan skilja ganska mycket mellan de billigaste och de dyraste. Detta för med sig att det går att spara en del pengar på att handla på ett ställe som är billigare. Skulle de skilja 30 öre mellan två ställen och du kör 2 000 mil per år innebär det en besparing på 600 kr/år. Detta kanske inte är en så stor siffra men det kan finnas ställen som är ännu billigare och därmed ger större besparingar.

Att hålla koll på olika rabatter och liknande erbjudanden kan också vara ett bra förslag. T ex kan det innebära billigare tankningar om man skaffar ett kort hos ett speciellt bolag. Värt att undersöka är det klart.

Tänk bara på att inte åka långa omvägar för att tanka billigare för då försvinner hela vinsten pga den längre färdvägen till macken.

Bensinpriser.nu

Ett tips är att du besöker Bensinpriser.nu och där kollar upp priserna på bensin i din närhet. Denna sajt sammanställer nämligen priserna från många mackar i landet. Sen är det ju självklart så att de flesta av dessa är i storstäderna men bor du inte i någon stor stad kan du ändå få bra info som kan hjälpa dig att tanka så billigt som bara möjligt.

Detta är en sida som i alla fall är klart värd ett besök då det inte tar många minuter för dig att kolla upp den och potentialen för besparing ändå finns där. Det kan vara värt några minuter extra för att spara pengar på din bil.

Följ oss på Facebook