Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Jämför lån / Jämförelse av långivare

Blå pil

I menyn hittar du alla jämförelser. Klickar du på en av våra menykategorier dyker alla jämförelser i den kategorin upp.

Jämföra lån / Jämförelse av lån

Du som är på väg att ta ett lån kan här inne jämföra olika typer av lån. Vi har samlat in information om lånevillkor och kostnader för lån från massor av olika banker och långivare och ger dig här en enkel översikt som hjälper dig att snabbt se vilka lån som är billigast. Vi jämför t ex privatlån, mikrolån, smslån, billån, bolån och en del annat också så ifall du enkelt och smidigt vill jämföra olika lån och långivare med varandra kan du göra det här.

Varje jämförelsesida innehåller information om sådant som ränta, effektiv ränta, uppläggningsavgift, längd på lånet och mycket mer som kan vara bra att veta när man jämför lån. Allting är uppställt i en överskådlig tabell så att du snabbt kan se vilka som är billigast. Det finns självklart också länkar direkt till de banker och långivare som vi jämför mellan.

Snabblänkar


Varför ska man jämföra lån och långivare?

Att låna pengar är långt ifrån gratis och precis som när man köper något vill man ju gärna välja ett prisvärt alternativ. Du kan tjäna mycket på att välja ett billigt lån jämfört med ett dyrare och för att kunna hitta de bästa lånen krävs att man tittar runt hos olika långivare för att se vad de erbjuder för ränta och villkor.

Att jämföra långivare och deras lån gör att man kan hitta det billigast och mest prisvärda lånet och på så vis spara pengar. Du kan på egen hand göra en jämförelse genom att besöka alla banker och långivare och kolla upp hur mycket deras lån kostar, men det är lite omständigt att göra det "för hand". Det är då klart smidigare att använda en jämförelsetjänst som vår där det finns massor av långivare samlade, med räntor, avgifter, villkor etc enkelt tillgängligt.

Kolla in våra jämförelser inom privatlån, bolån, SMSlån, billån och lån med betalningsanmärkning etc. Du kan enkelt se räntan för olika banker och långivare och kolla upp andra villkor också. Du kan även testa andra sidor för denna typ av jämförelser, exempelvis Sverigekredit.se, där du kan kolla in priser för mindre lån.

Att inte ta sig tid att jämföra lån innan man lånar innebär ofta att man får betala mer för sitt lån än man borde. Det tar inte så lång tid och det är nästan alltid värt besväret. När du inte behöver kolla på alla långivare själv utan kan få det samlat är det dessutom ännu enklare, så det finns inget direkt skäl att inte göra det. Spara pengar på ditt lån du också genom att jämföra och hitta de billigaste lånen.

Kontrollera gärna våra uppgifter via en annan oberoende tredjepart som jämför lån, t.ex. Konsument.

Följ oss på Facebook