Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Byta kakel

Många kök har någon vägg med kakel. Ofta blir den totala ytan ganska stor som täcks av kakel. Detta för med sig att utseendet på ett helt kök påverkas ganska mycket av hur kaklet ser ut. Eftersom kaklet har en så stor del i utseendet för köket är det även en av sakerna som man kan byta ut ifall man vill ändra om något utan att lägga ner en massa pengar. Du kan ju bara tänka dig hur skillnaden blir ifall du byter ut ett vitt kakel mot svart. Det kommer ju att få en stor genomslagskraft.

Kakel finns i starkt varierande priser beroende på var man köper och vad det är man vill ha för något kakel. Som med det mesta kostar ett enkelt kakel inte så mycket i förhållande till vad ett mer avancerat kakel gör.

Det går även att själv kakla en vägg. Om du vill ha tips gå en guide som visar hur man sätter upp kakelplattor kan du besöka Kakelspecialisten.se. Som du där ser går det om man tar sig tid och gör allt noga att utan problem sätta upp kakel själv. Sen gäller det ju bara att du känner att det inte blir något problem för då är det oftast bättre att hyra in någon för att utföra arbetet. Köket är ju en stor del av hemmet och då vill man ju att det där är snyggt.

Renovera

Byggmax syns ofta i reklamsammanhang och hos dem hittar du det mesta du behöver för att bygga ihop något. Du hittar t ex virke, isolering, spik, skruv, golv m.m. Alltså troligen det som behövs för att bygga ihop något.


Bygghemma säljer fönster, dörrar, uterum, tak, golv m.m på nätet. Alltså i princip allt du kan tänkas behöva när du vill renovera.


Skånska Byggvaror är ett annat alternativ för dig som renoverar i hemmet. Här hittar allt från badrum till mindre stugor.


Följ oss på Facebook