Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Nytt badkar

Att glida ner i ett badkar är ofta skönare än att ta en dusch. I badkaret kan man sedan ligga och smådrömma eller läsa en bok om det är vad man tycker är trevligt. Har man småbarn är även ett badkar något av ett måste då detta gör renhållningen (underhållningen) ofta mycket enklare.

Ska du köpa ett nytt badkar finns det lite olika faktorer som du bör beakta så att de där härliga badstunderna blir så sköna som möjligt. T ex är det som med det mesta att det är billigast att köpa badkar direkt via webben. Nackdelen med detta är ju ofta att kontakten med försäljaren tappas lite ifall man nu önskar en sådant. Hur de sparade pengarna står sig jämfört med detta får man därför överväga.

Ett badkar ska heller inte bara vara snyggt i sin egna design utan det måste passa in bland de andra möblerna i badrummet. Sen för att själva badupplevelsen ska bli bra gäller det heller inte att bara köpa ett badkar efter utseende utan dess funktion spelar ju också stor roll. Glöm vidare inte bort att badkaret ska rengöras vilket man oftast vill ska vara smidigt.

Hur stort är badrummet måste man också tänka på. Ett fullstort badkar tar ganska mycket plats och är badrummet litet riskerar badkaret då att ta alldeles för stort utrymme.

Olika stilar

Det finns självklart en mängd olika stilar på badkar som man kan köpa. Du har t ex de klassiska badkaren med tassar. Dessa passar normalt in ifall resten av rummet gå i denna stil. Har du istället ett mer modernt rum kan ett badkar som är inmurat i väggen passa bättre. Något som inte riktigt är en stil på badkaret men som påverkar mycket är placeringen. Sätts badkaret t ex mitt i ett rum blir detta en mer framträdande möbel än ifall den placeras vid någon vägg. Sen är en väggplacering normalt smidigare.

Funktioner

Ett klassiskt badkar är normalt även bara ett badkar vilket innebär att det in princip enbart erbjuder bad. Nyare badkar har dock ofta andra funktioner som massage eller bubbel. Varje extra funktion kostar självklart pengar men detta kan det kanske vara värt.

Renovera

Byggmax syns ofta i reklamsammanhang och hos dem hittar du det mesta du behöver för att bygga ihop något. Du hittar t ex virke, isolering, spik, skruv, golv m.m. Alltså troligen det som behövs för att bygga ihop något.


Bygghemma säljer fönster, dörrar, uterum, tak, golv m.m på nätet. Alltså i princip allt du kan tänkas behöva när du vill renovera.


Skånska Byggvaror är ett annat alternativ för dig som renoverar i hemmet. Här hittar allt från badrum till mindre stugor.


Följ oss på Facebook