Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Duschväggar

Har man sedan tidigare använt badkaret för att duscha eller en väggmonterad dusch kan det vara idé att titta på alternativet att bara köpa några nya duschväggar.

Att dusch i ett badkar kan vara ganska osmidigt då draperiet har en tendens att vara i vägen mest hela tiden. För att det ska bli lite smidigare kan man då sätta dit en badkarsvägg. Fördelen med detta är att du fortfarande har kvar badkaret ifall du t ex har mindre barn där det är mycket smidigare med ett badkar än att bara ha en dusch.

Har du en dusch som redan är monterad på väggen kan det vara en idé att bara sätta in några duschväggar istället för att montera en hel duschkabin. Detta är en billigare version av det hela som ger i princip samma funktion.

Renovera

Byggmax syns ofta i reklamsammanhang och hos dem hittar du det mesta du behöver för att bygga ihop något. Du hittar t ex virke, isolering, spik, skruv, golv m.m. Alltså troligen det som behövs för att bygga ihop något.


Bygghemma säljer fönster, dörrar, uterum, tak, golv m.m på nätet. Alltså i princip allt du kan tänkas behöva när du vill renovera.


Skånska Byggvaror är ett annat alternativ för dig som renoverar i hemmet. Här hittar allt från badrum till mindre stugor.


Följ oss på Facebook