Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Duschkabin

Duschen har en väldigt central del när det gäller att hålla bra hygien. Att ha en duschkabin är ofta ett mycket smidigt och bra sätt att montera en dusch. Visst räcker det egentligen med en kran på väggen som vatten kommer ut ur men att gå in i en bra kabin gör det hela mycket smidigare. T ex kommer inte vatten att rinna över hela badrummet.

För inte så lång tid sedan fanns det inte speciellt många olika typer av duschkabiner. Men som med mycket annat här i livet har våra valmöjligheter ökat kraftigt. Nu går det med största säkerhet att hitta en duschkabin som har exakt det utseendet och formen som man önskar sig.

En fördel med en duschkabin är att den tar mycket mindre plats än ett badkar. Så ifall man vill få mer plats i badrummet kan det vara idé att byta ut ett badkar mot en duschkabin. Sen ska sägas att det ibland kan vara mycket bra med ett badkar som t ex ifall det finns småbarn. Tänk därför noga igenom ett sådant beslut innan det tages.

Skulle det sedan vara så att du önskar lite extra lyx går det att köpa duschkabiner som har inbyggda massagestrålar. Visst kostar detta lite extra men det kan det kanske vara värt. När det gäller priser så varierar de kraftigt för en kabin beroende på vilka funktioner, storlek, utseende osv. Generellt går det att hitta billigare duschkabiner hos försäljarna online varför detta är ett bra ställe att kolla för dig som vill spara in lite pengar.

Renovera

Byggmax syns ofta i reklamsammanhang och hos dem hittar du det mesta du behöver för att bygga ihop något. Du hittar t ex virke, isolering, spik, skruv, golv m.m. Alltså troligen det som behövs för att bygga ihop något.


Bygghemma säljer fönster, dörrar, uterum, tak, golv m.m på nätet. Alltså i princip allt du kan tänkas behöva när du vill renovera.


Skånska Byggvaror är ett annat alternativ för dig som renoverar i hemmet. Här hittar allt från badrum till mindre stugor.