Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Beläggning i handfat

Med tiden finns det risk att en beläggning uppstår i ett handfat. Detta känns inte speciellt fräscht varför man vill ha bort den. Istället för att köpa ett helt nytt går det faktiskt med lite tålamod att få bort beläggningen. Vanliga rengöringsmedel har tyvärr inte alltid speciellt bra verkan på detta problem. Men som tur var finns det en enkel metod som kan hjälpa dig även om den kommer att ta några timmar.

I första steget så avfettar du handfatet med aceton. Sedan kläs handfatet in i hushållspapper som är doppat i ättiksyra. Pappret tar du och pressar fast mot handfatet och låter det sitta där för att verka i några timmar.

Sista steget går ut på att ta bort pappret och sedan tvätta rent handfatet med en svamp. Har inte all beläggning försvunnit är det bara att upprepa behandlingen ytterligare en gång.

Fungerar detta som det är tänkt för dig kommer handfatet att bli mycket fräschare och eventuella funderingar på att köpa nytt kan läggas åt sidan. Alltså kan en sådan enkel metod spara dig fina pengar.

Renovera

Byggmax syns ofta i reklamsammanhang och hos dem hittar du det mesta du behöver för att bygga ihop något. Du hittar t ex virke, isolering, spik, skruv, golv m.m. Alltså troligen det som behövs för att bygga ihop något.


Bygghemma säljer fönster, dörrar, uterum, tak, golv m.m på nätet. Alltså i princip allt du kan tänkas behöva när du vill renovera.


Skånska Byggvaror är ett annat alternativ för dig som renoverar i hemmet. Här hittar allt från badrum till mindre stugor.


Följ oss på Facebook