Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Ångdusch

För dig som vill sätta in det där lilla extra i badrummet kan det vara ett intressant alternativ att titta på en ångdusch. Denna ångdusch ger dig möjligheten att uppleva den behagliga värmen från ånga vilket hjälper kroppen att slappna av.

Ser man rent historiskt på det hela så är ånga faktiskt en kur som använts inom medicinen i flera tusen år. Hippokrates som anses vara läkekonstens fader gillade t ex ånga för dess läkande egenskaper. Nu ska vi kanske inte se ångduschen som något läkande i den utsträckningen men bekvämt kan det absolut vara vilket man kommer långt med.

Det har blivit allt mer populärt med ångduschar i de svenska hemmen och detta finns det ju självklart anledningar för. T ex drar den mindre varmvatten än ett bubbelbadkar och tar även inte alls lika stor plats. Sen är det en avancerad maskin vilket innebär att det inte är billigt att sätta in en ångdusch.

Som namnet antyder går det att få ut ånga ur denna dusch men är inte slut med funktionerna där. Naturligtvis går det t ex även att ta en vanlig dusch. Sedan finns det många ångduschar som har andra tillval som telefon, radio och belysning. Mycket handlar helt enkelt om vad man är beredd att betala.

Tips

  • Rätt standard - Kolla upp att ångduschen är CE-märkt och att den nödvändiga säkerhetsinformationen finns tillgänglig.
  • Fast anslutning - En ångdusch måste ha en fast anslutning i badrummet och detta är något bara en behöver elinstallatör får konstruera.
  • Jämföra - Ta inte ett impulsbeslut utan jämför priser och funktioner från mellan flertalet ångduschar först.

Renovera

Byggmax syns ofta i reklamsammanhang och hos dem hittar du det mesta du behöver för att bygga ihop något. Du hittar t ex virke, isolering, spik, skruv, golv m.m. Alltså troligen det som behövs för att bygga ihop något.


Bygghemma säljer fönster, dörrar, uterum, tak, golv m.m på nätet. Alltså i princip allt du kan tänkas behöva när du vill renovera.


Skånska Byggvaror är ett annat alternativ för dig som renoverar i hemmet. Här hittar allt från badrum till mindre stugor.


Följ oss på Facebook