Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Allriskförsäkring

En allriskförsäkring tecknas av en entreprenör. Denna försäkring täcker på byggarbetsplatsen under själva byggnationens gång. Här inkluderas verktyg, maskiner, byggmaterial och själva byggnaden som produceras. Saker som kan hända då denna försäkring träder in är t ex ifall det börjar brinna eller saker blir stulna.

Entreprenören ska se till att husägaren också inbegrips i försäkringen. Så som alla andra försäkringar som en entreprenör ska ta ut är det viktigt att kolla upp att de verkligen gör detta. För ett antal TVprogram har ju visat oss att bara för någon säger att de har en försäkring behöver detta inte vara sant. Bättre då att vara på säkra sidan för att slippa framtida problem. Och något som man ska ha klart för sig är att en entreprenör som inte vill visa upp bevis för en försäkring troligtvis gör detta av någon anledning. Har man försäkringarna ordnade som de ska är det ju inget problem att visa upp dem då kunden litar mer på företagaren.

En allriskförsäkring gäller i två år efter det att huset har färdigställts.

Renovera

Byggmax syns ofta i reklamsammanhang och hos dem hittar du det mesta du behöver för att bygga ihop något. Du hittar t ex virke, isolering, spik, skruv, golv m.m. Alltså troligen det som behövs för att bygga ihop något.


Bygghemma säljer fönster, dörrar, uterum, tak, golv m.m på nätet. Alltså i princip allt du kan tänkas behöva när du vill renovera.


Skånska Byggvaror är ett annat alternativ för dig som renoverar i hemmet. Här hittar allt från badrum till mindre stugor.


Följ oss på Facebook