Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Trygg-Hansa

Trygg Hansa har funnits sedan 1971 och är ett av Sveriges största försäkringsbolag. De ägs av den stora försäkringskoncernen RSA som är en av de världens ledande försäkringsbolag. Trygg-Hansa är dessutom kända för att skänka livbojar vilket både är praktiskt och symboliskt för den trygghet man erbjuder genom sina försäkringar. Trygg-Hansa äger även Aktsam som också erbjuder försäkringar.

Som ett av de största sakförsäkringsbolagen i Sverige (och service i hela 130 länder runt om i världen) kan Trygg-Hansa erbjuda en hel mängd olika försäkringar och stor kompetens inom området. Det finns allt ifrån boendeförsäkringar till fordonsförsäkringar, sjukförsäkringar, personförsäkringar och djurförsäkringar. Det är alltså troligt att den typ av försäkring som du är ute efter finns att finna hos Trygg-Hansa.

Mer om olika försäkringar hos Trygg-Hansa

Som väntat har Trygg-Hansa ett riktigt stort utbud när det gäller försäkringar. Det finns alla typer av försäkringar att välja på, från olika typer av boendeförsäkringar till fordonsförsäkringar. Det finns även ett antal tilläggsförsäkringar att teckna ifall du vill ha ytterligare skydd utöver det som ingår i grundutbudet. På så vis kan du bli helt skyddad och få ut pengar ifall en olycka av något slag är framme.

File templates/Juli/Affiliate/Forsakring/forsakring_trygghansa.php does not exist or is not readable!

Det finns även en del försäkringar som är lite mer ovanliga så som gravidförsäkring, studentförsäkring och olika typer av djurförsäkringar. Trygg-Hansa kan alltså hjälpa dig vad du än är sugen på att försäkra. Dessutom kan du spara en del pengar t ex genom att teckna flera försäkringar hos dem, t ex både en hemförsäkring och en bilförsäkring. Då får du en del rabatt och du kan även få ytterligare en liten bonus ifall du tecknar dina försäkringar direkt via nätet.

Hos Trygg-Hanska hittar du t ex följande försäkringar:

 • Boendeförsäkringar
  T ex villaförsäkring, bostadsrättsförsäkring, fritidshusförsäkring
 • Fordonsförsäkringar
  T ex bilförsäkring, MC-försäkring, mopedförsäkring, husvagnsförsäkring, släpvagnsförsäkring, båtförsäkring
 • Personförsäkringar
  T ex olycksfallsförsäkring, sjukförsäkring, barnförsäkring, sjukvårdsförsäkring
 • Djurförsäkringar
  T ex hundförsäkring, kattförsäkring
 • Gravidförsäkring
 • Studentförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Företagsförsäkringar
 • Gruppförsäkringar

Direktlänk till Trygg Hansa

Verkar Trygg-Hansa intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om alla olika försäkringar och de villkor och priser som gäller. Du kan även fylla i dina uppgifter för att få en offert.

Följ oss på Facebook