Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

SBM Fordon

SBM Fordon är inte ett försäkringsbolag utan de erbjuder istället skydd för din bil av olika slag. Deras huvudsakliga produkt är stöldskydd för bil men även för andra fordon så som motorcykel, moped eller skoter. SBM Fordon har även mindre försäkringar som du kan köpa eller som ingår vid köp av stöldskydd och därför tycker vi att de passar i vår lista. Dessutom kan stöldskydd faktiskt vara en faktor som minskar din vanliga försäkringspremie!

Stöldskyddet för bilen kommer i form av en märkning av rutan som gör att bilen lätt kan identifieras och det gör den klart mindre attraktiv att stjäla. Du kan för ett mycket lågt pris märka din bil med ett effektivt stöldskydd som är enkelt att ordna. Det finns även många andra bra tillägg så som bilnyckelförsäkring som ersätter dig ifall du tappar bort eller blir av med din bilnyckel.

Bra lösning för att skydda din bil

Vill du skydda din bil så bra du bara kan är stöldskydd ett bra alternativ. Du kan märka rutan på din bil för att avskräcka biltjuvar och väljer du deras paket kan du även få en bilnyckelförsäkring och nyckelbrickor som säger att din bil har en stöldskyddsmärkning. Många tycker att detta är ett riktigt bra komplement till en vanlig bilförsäkring som ger trygghet och möjlighet att spara pengar.

File templates/Juli/Affiliate/Forsakring/forsakring_smbfordon.php does not exist or is not readable!

Skulle du bli av med din bil trots att den är stöldmärkt kan du få ersättning för detta i form av en försäkring. Du kan då få ut 10 000 kr för bilen eller upp till 5000 kr för bilnycklar. När det gäller försäkringar i övrigt finns som sagt en försäkring ifall du tappar bort eller på annat sätt blir av med din bilnyckel. Det finns även en försäkring som ger dig assistans ifall du blir fast vid vägkanten med en strejkande bil.

Hos SBM Fordon hittar du t ex följande produkter / tjänster:

  • Stöldskydd för bil
  • Stöldskydd för motorcykel
  • Stöldskydd för moped
  • Stöldskydd för skoter
  • Bilnyckelförsäkring
  • Nyckelförsäkring för MC
  • Vägassistans för bil / MC
  • Lite andra nyttiga prylar...

Direktlänk till SBM Fordon

Verkar SBM Fordon intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om alla olika försäkringar och de villkor och priser som gäller. Du kan även kolla lite närmare på de andra produkter som erbjuds.

Följ oss på Facebook