Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Moderna Försäkringar

Moderna Försäkringar är ett lite nyare försäkringsbolag som ägs av en stor dansk försäkringskoncern som heter Tryg, som finns i hela Norden. Man satsar framför allt på sakförsäkringar så som bilförsäkring och villaförsäkring. Som namnet avslöjar vill man satsa på en moderna och mer flexibel inställning till försäkringar samtidigt som man står för stabilitet och trygghet genom att vara en del av Tryg som är en stor aktör på den nordiska försäkringsmarknaden.

Utbudet är aningen mindre än hos de riktigt stora försäkringsbolagen och fokus ligger framför allt på sakförsäkringar snarare än på personförsäkringar. Det finns vanliga försäkringar så som hemförsäkring och bilförsäkring men man specialiserar sig även på vissa lite mer specifika typer av försäkringar som t ex fritidsbåtfösäkringar och specialförsäkringar inom entusiastbil och MC.

File templates/Juli/Affiliate/Forsakring/forsakring_moderna.php does not exist or is not readable!

Mer om försäkringar hos Moderna Försäkringar

Själva idén är att ha ett lite moderna tänk och vara lite mer flexibla än de traditionella stora försäkringsbolagen. Man underlättar lite för sig själva genom att ha ett smalare utbud av försäkringar och kanske istället försöka vara lite bättre på dessa typer. Moderna Försäkringar är inte rädda för att jämföras med andra försäkringsbolag och tror sig vara ett klart prisvärt alternativ när du vill skaffa en sakförsäkring.

Precis som de flesta andra försäkringsbolagen får man här en bra rabatt om man samlar flera försäkringar. Du kan t ex får 20 % rabatt på din bilförsäkring om du även har en hemförsäkring eller villaförsäkring hos dem. På detta sätt kan man enkelt spara en del pengar. Du kan spara ytterligare pengar genom att skaffa försäkringarna via Internet, genom en så kallad "gör-det-själv-rabatt". Du får 200 kr om du fixar försäkringen online istället.

Hos Moderna Försäkringar hittar du t ex följande försäkringar:

  • Bilförsäkring
  • Villaförsäkring
  • Hemförsäkring
  • Fritidshusförsäkring
  • Båtförsäkring
  • Husvagnsförsäkring
  • Släpvagnsförsäkring
  • Personförsäkring

Direktlänk till Moderna Försäkringar

Verkar Moderna Försäkringar intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om alla olika försäkringar och de villkor och priser som gäller. Du kan även fylla i dina uppgifter för att få en offert.

Följ oss på Facebook