Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Gjensidige Försäkring

Gjensidige Försäkring är inte lika välkänt i Sverige som en del andra bolag men trots detta är man ett av nordens största försäkringsbolag när det gäller sakförsäkringar. Företaget finns i Norge, Danmark, Sverige, Finland och Baltikum och har sitt huvudkontor i Oslo. Gjensidige har funnits länge (sedan 1800-talet) och är som sagt ett väldigt stort försäkringsbolag, men har inte funnits i någon större utsträckning i Sverige förrän på senare tid. I Norge är dock företaget lika välkänt som exempelvis Volvo är i Sverige.

Tack vare sin storlek och erfarenhet kan Gjensidige erbjuda bra priser på försäkringar och konkurrerar enkelt med de stora svenska försäkringsbolagen som kanske är aningen mer välkända inom Sverige. Försäkringsbolaget finns nu som en stor aktör även i Sverige och erbjuder en stor mängd försäkringar till bra priser och är klart värda att jämföra med andra bolag.

File templates/Juli/Affiliate/Forsakring/forsakring_gjensidige.php does not exist or is not readable!

Om försäkringar hos Gjensidige Försäkring

Utbudet av försäkringar är stort men fokus ligger framför allt på sakförsäkringar så som bilförsäkring, båtförsäkring, hemförsäkring och liknande. Det finns även ett stort antal tilläggsförsäkringar som gör att du kan skaffa dig ett skydd som du är nöjd med. Förutom en mängd försäkringar för privatpersoner finns även företagsförsäkring att skaffa.

Gjensidige har bra priser på sina försäkringar men de kan bli ännu bättre om du samlar försäkringarna på samma ställe. Hemförsäkringen är grunden till rabatten och när du sedan skaffar fler andra försäkringar hos samma bolag kan du spara ganska mycket pengar. Ifall du samlar bara boendeförsäkring och bilförsäkring hos Gjensidige får du redan här 20 % rabatt och det finns ännu mer pengar att spara genom att samla fler försäkringar.

Hos Gjensidige hittar du t ex följande försäkringar:

  • Bilförsäkring
  • MC-försäkring
  • Mopedförsäkring
  • Lastbilsförsäkring
  • Husvagnsförsäkring
  • Båtförsäkring
  • Hemförsäkring
  • Villaförsäkring
  • Barnförsäkring
  • Gravidförsäkring

Direktlänk till försäkringsbolag

Verkar Gjensidige Försäkring intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om alla olika försäkringar och de villkor och priser som gäller. Du kan även fylla i dina uppgifter för att få en offert.

Följ oss på Facebook