Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Accept

Accept är ett privatägt försäkringsbolag som framför allt siktar in sig på internetbaserade försäkringslösningar. Tack vare att de har sin bas på Internet kan de hålla låga priser på sina försäkringar. De jobbar huvudsakligen med försäkringar som fungerar mer som tillägg och kompletteringar till de mer vanliga försäkringarna.

Är du ute efter lite kompletterande försäkringar för mer specifika situationer kan Accept vara ett alternativ att titta närmare på. Med sin webbaserade verksamhet kan de även hålla priserna nere varför det kan finnas intressanta försäkringsalternativ till vettiga priser här.

Mer om försäkringar som finns hos Accept

Accept har inte vanliga försäkringar så som hemförsäkring eller sjukförsäkring utan satsar istället på lite mer udda försäkringar som kan sägas komplettera det vanliga försäkringsskyddet. Exempel på försäkringar du kan hitta hos Accept är t ex inkomstförsäkring som betalar ut ifall du skulle råka bli arbetslös och reseförsäkring som fungerar som ett komplement till den vanliga reseförsäkring som vanligtvis ingår i en hemförsäkring.

Tanken är att du ska kunna teckna försäkringar hos Accept för att få ytterligare skydd i olika lägen där du riskerar att inte vara fullt skyddad. Försäkringarna ger dig ytterligare pengar utöver de ersättningstak som finns på många andra försäkringar och som även finns för A-kassa etc.

File templates/Juli/Affiliate/Forsakring/forsakring_accept.php does not exist or is not readable!

Hos Accept hittar du t ex följande försäkringar:

 • Inkomstförsäkring
  Den här försäkringen betalar ut ersättning som en komplettering utöver A-kassans ersättning ifall du skulle råka bli av med jobbet.
 • Trygghetsförsäkring
  En försäkring som hjälper dig ifall du hamnar i någon slags tvist med din arbetsgivare vid uppsägning eller omplacering.
 • Loss of License
  Detta är en försäkring för dig som har ett arbete som kräver en särskild licens för att utföra ditt arbete, t ex pilot. Förlorar du din licens kan du utnyttja försäkringen.
 • Kreditförsäkring
  Försäkring som skyddar säljarens kapital och räntefordran vid försäljning av villor, fritidshus och bostadsrätter.
 • Reseförsäkring
  Du får extra skydd utöver det vanliga skydd som kommer med hemförsäkringen ifall du tecknar den här reseförsäkringen.

Direktlänk till Accept

Verkar Accept intressant kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras webbsida (länk till extern webbsida). Där kan du få mer information om alla olika försäkringar och de villkor och priser som gäller. Du kan även fylla i dina uppgifter för att få en offert.

Följ oss på Facebook