Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

USA:s dyraste hus till en 22-åring

Har du lite pengar sparade så kanske du också är sugen på att köpa ett svindyrt hus? Kanske du då kunde ha köpt huset som nu räknas som USA:s dyraste och som precis nyligen såldes till 22-åriga Petra Ecclestone för den ganska lagom stora summan 980 miljoner kronor. Huset har över 100 rum och dessutom egen bowlingbana och skönhetssalong. Allt som en vanlig ensam 22-åring behöver alltså.

Huset såldes av Candy Spelling, änka till kända tv-producenten Aaron Spelling. Det är som sagt enormt stort med över 100 rum och all den lyx man kan förvänta sig från ett sådant hus. Köpare är Petra Ecclestone, eller kanske egentligen hennes pappa, Formel 1-miljardären Bernie Ecclestone som är värd närmare 27 miljarder kronor. Tydligen ska huset varit en present till dottern. Detta är dock lite mer än vad jag brukar få av mina föräldrar. Men så är jag inte galet bortskämd heller i och för sig.

Förutom sitt fina nya hus som kostat nästan en miljard kronor har unga Petra även en bostad i England som är värd ca 600 miljoner kronor så jag skulle nog säga att hon har sitt på det torra, och även ifall hon skulle förlora jobbet (jag vet inte om hon har något jobb iofs) så skulle hon nog överleva ändå.

Det är lite svårt för en vanlig människa som mig att ens förstå hur man kan ha så mycket pengar och hur man kan spendera så mycket pengar på vanliga saker så som ett hus. Men man kan väl inte räkna med att någon som alltid har levt ett liv med massor av pengar förstår hur det känns att inte ha jättemycket. I vilket fall kan det ju vara en kul sak att blogga om åtminstone.

Följ oss på Facebook