Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Ipad 2 säljer stort

Ipad 2 har blivit en hit redan nu. Plattan släpptes i helgen och har redan nu sålt över en miljon exemplar i USA. Försäljningen satte igång i fredags och det har varit ett rejält tryck och långa köer med folk som ville ha en Ipad 2 med sig hem. Detta var klart bättre än första Ipad.

Första versionen av Ipad sålde en miljon exemplar först efter 28 dagar. Den nya versionen har nu kommit ut och slog enkelt rekord genom att sälja över en miljon på bara en helg. Gamla rekordet var 300 000 stycken sålda första helgen. Trycket efter Ipad har alltså ökat rejält och det ser ut som att folk nu har gått från att fundera på ifall det verkligen är nåt att ha till att istället tycka att det är nåt man måste ha.

Det som också är intressant är att det enligt en undersökning var hela 70 % som i och med Ipad 2 köpte sin allra första platta. De har alltså inte haft en Ipad tidigare utan är helt nya användare. Detta innebär att det plötsligt finns klart flera användare än tidigare, vilket är ett steg framåt och som dessutom är väldigt bra för företag som erbjuder olika slags tjänster till Ipad så som tidningar etc.

Själv har jag funderat både länge och väl på vad man kan ha för användning av en Ipad inom jobbet men tyvärr ännu inte kunnat komma på några tillräckligt bra anledningar, som gör att det är värt priset att köpa en inom företaget. Snart ska jag nog komma på nåt dock.

Följ oss på Facebook