Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Lite problem med sidan några dagar

I helgen hade vi lite strul med sidan, som låg nere. Vår databas säckade ihop och det blev en del jobb med att få igång den igen ordentligt. Fortfarande finns det några saker som inte är helt hundra, men sidan fungerar åtminstone igen. Hoppas ingen upplevt för mycket besvär.

När man driver en stor sida med många artiklar är det ganska mycket att hålla reda på och det blir inte bättre när själva webbsidan börjar krånga av sig själv. I lördags bestämde sig vår databas (där alla artiklar och en massa andra viktiga saker finns sparade) för att lägga av, vilket gjorde att hela sidan slutade fungera. Vi har jobbat med att återställa så mycket som möjligt och kommer fortsätta med detta ett par dagar till. Sidan är dock nu igång igen i mer eller mindre samma skick som tidigare.

Vi ber givetvis om ursäkt för tiden sidan låg nere och ska se vad vi kan göra för att motverka liknande problem framöver. Om du hittar något som är fel eller som ser konstigt ut är det troligen för att vi inte ännu hunnit fixa till detta så som det var innan kraschen. Du får gärna rapportera in problem om du vill.

Vi på Ekonomi-portalen.com jobbar fortsatt för att erbjuda dig ett stort arkiv med artiklar och information om allt möjligt inom ekonomi, försäkringar, lån, investering, sparande osv och målet är fortfarande att skapa den bästa portalen i Sverige. Det är en bit kvar ännu men vi ger inte upp.

Följ oss på Facebook