Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Ladda kontantkort

Ett kontantkort måste laddas med pengar då och då för att du ska kunna fortsätta ringa. När du har ringt upp alla pengar är det bara att fylla på med nya och fortsätta ringa. Att ladda sitt kontantkort ska vara väldigt enkelt och av detta skäl kan man normalt ladda kontantkortet på flera olika sätt. Vill du ladda ditt kontantkort hemifrån finns det några alternativ.

Du kan många gånger göra det via din Internetbank då dessa brukar samarbeta med mobiloperatörerna. Då kan du bara logga in och följa instruktionerna för att ladda ditt kort. Kolla upp ifall din bank erbjuder laddning av kontantkort. Ett annat sätt är att besöka en webbsida som hjälper dig att ladda kontantkort. En sådan sida är t ex Goyada, där du kan ladda kontantkort från de flesta mobiloperatörer och varianter. Det kan till och med tänkas att du får lite rabatt genom att fylla på den här vägen.

Är du ute på stan kan du också smidigt tanka ditt kontantkort med mer pengar. Du kan självklart göra det direkt inne i din mobiloperatörs egen butik men det går även bra att ladda kontantkort inne på t ex Pressbyrån och en del andra kiosker och butiker.

Ett kontantkort är bra för dig som inte ringer så jättemycket att det är värt att ha ett abonnemang med fast avgift eller som helt enkelt vill hålla ordning på hur mycket pengar du spenderar på mobilen varje månad. Av det sistnämnda skälet är även ett kontantkort bra för föräldrar som vill ge sina barn en mobiltelefon. Håller man koll på sitt saldo kan man hela tiden se till att ha en liten slant kvar på sitt kontantkort och sen fylla på så att man aldrig hamnar i en situation där man inte har råd att ringa.

Följ oss på Facebook