Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Kontant bredband

Ifall du inte känner att du surfar ofta nog för att det ska vara prisvärt att skaffa ett abonnemang för ditt mobila bredband kan du testa det som kallas för kontantkort eller som helt enkelt är kontant bredband där du betalar bara för det du behöver just nu. Själva idén går ut på att du helt enkelt köper surf för en dag eller en vecka etc när du känner att du vill ge dig ut på Internet. Ifall du bara surfar då och då, kanske några dagar i månaden så kan detta vara ett bra alternativ.

Ett kontantkort för mobilt bredband laddar du med pengar precis som ett kontantkort till mobiltelefonen och sedan kan du köpa en dags surfande (för ca 29 kr) eller en vecka (för ca 89 kr). I många fall behöver du inte ens fylla på pengar utan kan helt enkelt betala kontant för ditt bredband när du behöver det. Du köper alltså en dag on-demand när du vill surfa Det finns inte något kontant bredband för fast bredband utan endast för mobilt bredband.

Det du bör göra är att fundera på om just kontant bredband är den bästa lösningen för dig. Fundera på hur mycket du kommer surfa varje månad. Ifall du kommer fram till att du troligen kommer köpa mer än tre dagar är det nästan alltid mer prisvärt att fixa ett abonnemang med fri surf. Du kan få det enklaste paketet för ca 99 kr / månad hos många operatörer och då får du surfa hur mycket du vill hela månaden utan några större begränsningar.

Jämför också gärna olika erbjudanden för kontant bredband innan du bestämmer dig. De flesta operatörer har liknande prissättning men priserna kan skilja sig åt och det kan även finnas variationer i villkoren som är viktiga för dig som kund. Dessutom förekommer olika specialerbjudanden med jämna mellanrum och dessa kan spara dig en del pengar när du vill surfa med kontant bredband.

Följ oss på Facebook