Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Tvätta både bilen och sig själv samtidigt?

Vi på Ekonomi-portalen.com har en hel avdelning dedikerad åt olika spartips där man kan läsa om bra sätt att spara pengar. Vi har både tips som kan hjälpa dig spara stora pengar och tips som kan spara in några kronor här och där. Ett tips som vi dock inte har med på sidan är att man tydligen kan passa på att få sig ett fint bad samtidigt som man kör sin bil i biltvätten.

På Shellmacken i Stenungsund fick man en liten chock när man slängde en blick på bilden från övervakningskameran i biltvätten och såg en spritt språngande naken man som låg på bilens tak och passade på att tvätta sig själv och sin bil på samma gång. Mannen fick tydligen en riktigt ordentlig rengöring då han körde guld-paketet med både vaxning och avfettning. Han lyckades också åka igenom hela tvätten utan att ramla av.

Man kan inte säga annat än att denna kille tagit det här med spartips till en helt ny nivå. Han fick en ordentlig tvätt samtidigt som hans bil blev ren. Detta är ju iofs inte nåt att rekommendera då det eventuellt kan vara lite farligt att försöka sig på men det gör ju att man börjar tänka. Kanske finns det andra områden där man kan slå två flugor i en smäll och spara en slant. T ex kan man kanske tvätta några klädesplagg samtidigt som man duschar eller något i den stilen? Möjligheterna är oändliga för dem med bra fantasi!

Följ oss på Facebook