Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

7-åring köpte jetplan på nätet

En 7-årig pojke från England var ute och surfade på Ebay när han hittade en riktigt cool sak, ett riktigt jetplan av typen Harrier Jump Jet T-Bird. Det skulle vara riktigt häftigt att ha ett eget plan tänkte han och tryckte på "Buy Now-knappen". Så blev han stolt ägare till ett eget plan, iaf ett litet tag.

Planet såldes av en före detta mekaniker för brittiska flygvapnet. Det kostade 700 000 kr och går inte att flyga med då det saknas en fungerande motor. 7-åringen tyckte visst att det trots detta var ett riktigt kap. Som tur var upptäckte pojkens pappa vad han hade gjort och lyckades ringa upp ägaren och förklara situationen. Köpet drogs tillbaka och jetplanet lades återigen ut på Ebay men denna gången som en auktion.

Man kan väl säga att Internet har gjort det enkelt och smidigt för oss alla att hitta saker som vi normalt inte har tillgång till och att göra eller köpa saker som vi aldrig skulle ha gjort i vanliga fall. Då och då händer såna här roliga saker och man får helt enkelt skratta lite åt denna driftiga 7-åring. Man kan ju faktiskt inte bli arg på honom, för vem skulle inte vilja ha ett eget jetplan?

För dig som också är sugen på ett plan finns det alltid privatlån!

Följ oss på Facebook