Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Vi fyller på och utvidgar sidan

Ekonomi-portalen.com är under ständig utveckling och vårt mål är att hela tiden fylla på sidan med mer och mer innehåll som kan hjälpa dig. Vår huvudsakliga fokus ligger på ekonomi och hjälp att spara eller tjäna pengar på olika sätt men vi försöker även att bredda oss lite genom att ta upp områden som är lite mer löst kopplade till ekonomi. Här får ni en liten uppdatering när det gäller vad vi har gjort och kommer att göra inom den närmaste framtiden.

Detta har vi gjort

Den senaste tiden har vi både arbetat med att fylla ut en del befintliga sektioner och med att skapa helt nya. När det handlar om att fylla på redan existerande avdelningar har vi framför allt satsat på nya artiklar om försäkringar, för att försöka ha ett så komplett arkiv som möjligt. Här finns redan många artiklar men det kommer ännu fler, om olika typer av försäkringar och vad som gäller med villkor etc.

När det gäller nya prylar så handlar det framför allt om vår nya sektion som heter Hem / bostad, som tar upp en hel del olika saker kopplat till bostaden. Där har vi sektioner som handlar om att köpa bostad eller sälja bostad och om att bygga hus, men även om renovering och uppvärmning. Det finns även en hel del om mobil, bredband och telefoni, t ex jämförelser av abonnemang. Den här sektionen är ny men det finns redan mängder av artiklar. Vi fyller för närvarande med mer om renovering.

Detta ska vi göra i höst

Vi planerar en del nya sektioner också. En av dessa heter Student och där vi planerar att lägga in ett antal artiklar som är till för att hjälpa studenter till en bättre ekonomi. Där ska vi lägga in artiklar om allt från hjälp och tips för studenter som vill låna till information om CSN, extrajobb för studenter, hur man får sin ekonomi att gå ihop (budget och planering), kurslitteratur, bra spartips och mycket mer.

Vi planerar även att utvidga vår för närvarande aningen tunna sektion som heter Jobb / Löner. Tanken är att man där ska hitta information och hjälp om allt ifrån att skaffa ett jobb (anställningsintervju, arbetssökande, CV, utbildning etc) till hur man kan göra det bästa av det jobb man har (löneförhandling, effektivitet på jobbet, lön och förmåner etc). Här kommer även en avdelning om egenföretagande och företag i allmänhet att finnas.

I övrigt finns det flera andra nya sektioner planerade och en del ytterligare arbete med att fylla på befintliga sektioner. Vi vet inte exakt vad vi kommer att fokusera på utöver det vi har tagit upp tidigare i det här inlägget, det får vi helt enkelt se när det är dags. Det vi vet är att vårt mål är att göra Ekonomi-portalen.com till Sveriges störta och mest omfattande (och självklart helt gratis) portal för information och hjälp inom ekonomi och relaterade ämnen.

Förhoppningsvis vill ni också vara med på den här resan och utnyttjar vår sida när ni behöver information och tips eller hjälp att jämföra eller utvärdera olika alternativ och slutligen hitta en bättre ekonomi.

Följ oss på Facebook