Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Tillbaka efter jul (och dyra vapen)

Under jul och nyår tog vi ett litet uppehåll i bloggandet och slappade med lite god julmat och godis. Nu är det nytt år och dags för nya tag i bloggen igen och det inviger vi med en liten intressant artikel om ett ganska ovanligt vapen. Vi hoppas att ni som besöker Ekonomi-portalen.com fortsätter att uppskatta sidan och bloggen.

Nu har det som sagt blivit dags för ett nytt år och vi ska återuppta bloggandet på allvar igen. Vi har tänkt komma med minst ett inlägg varje vecka och ofta även två. Vi kommer fortsättningsvis skriva om allt möjligt som rör ekonomi och allt möjligt som har en koppling till sådant som vi skriver om på sidan.

I framtida inlägg satsar vi på en hel del guider och större serier där vi går igenom alla möjliga bra saker inom lån, försäkringar, privatekonomi, sparande och en hel del annat. Vi kommer även lägga in intressanta ekonominyheter och allt möjligt som kan vara bra att veta.

Ska man skjuta någon ska man göra det med stil?

Passar även på att skriva lite om en rolig artikel jag hittade i Expressen. Den handlar om ett tillslag mot ett gäng i Honduras (som är ett land med hög brottslighet). Där hittade man 32 vapen, med bland annat granatkastare, maskingevär och granater. Ett av dessa vapen var en AK-47:a av ett lite speciellt slag.

AK-47:an var helt och hållet klädd i guld och beklädd med både diamanter och smaragder. Det fanns även två stycken magasin i silver som hörde till. Det hade även vacker gravyr och detaljer. Vapnet är så klart specialgjort och det uppskattas vara värt ca 325 000 kr.

Vad kan man egentligen säga om det här? Man får väl börja med att konstatera att det är ganska ovanligt med blingade vapen men att det väl då och då verkar dyka upp t ex pistoler i guld eller liknande. Just maskingevär så som AK-47:or känns klart mer ovanliga i det här utförandet. Ska man skjuta någon ska man väl iofs försöka göra det med så mycket stil som möjligt, eller?

Kolla in artikeln hos Expressen och titta på bilden av vapnet