Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Lite om vad som komma skall...

Vi jobbar hela tiden med att uppdatera Ekonomiportalen för att göra sidan till en riktigt bra källa till information om ekonomi, finans, lån och allting som kan tänkas hamna inom ramen för detta. Vi har redan nu ett antal ganska välfyllda sektioner men vi vill självklart försöka utöka utbudet hela tiden. Därför ska jag nu berätta lite om vad vi kommer att jobba med den närmaste tiden på sidan.

Till att börja med kommer de befintliga sektioner och kategorier som vi känner är lite väl tunna i dagsläget fyllas på med fler artiklar. Bland dessa kan vi t ex nämna Betalkort / Kreditkort som ska få fler artiklar och vi kommer att jobba hårt med att utöka vår kategori Spartips med artiklar om hur man på olika sätt kan spara pengar när det är lite tomt i plånboken. Vi kommer även att börja fylla på kategorin Jobb / Löner för er som t ex vill ha info och tips om hur man får det jobb man vill ha och den lön man förtjänar och mycket mer.

Nya sektioner som dyker upp inom den närmaste framtiden är exempelvis en som vi kommer kalla Student där vi planerar att lägga in ett antal artiklar som är till för att hjälpa studenter till en bättre ekonomi. Där kommer du hitta allt ifrån information och hjälp för studenter att få lån till information om CSN, studentbostäder, spartips och budget när man studerar och mycket mer. En annan spännande tillägg på sidan kommer vara en avdelning för dig som vill ha hjälp med din budget och att hålla ordning på din ekonomi varje månad. Där finns det snart bra info om hur detta går till och även smidig budget att ladda hem.

Vi kommer efter detta fortsätta bygga på med mer men så länge hoppas vi detta ska vara tillräckligt för att ni ska vara nöjda.

Följ oss på Facebook