Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Jämförelse av sparkonton tillagd på sidan

Vi kämpar hela tiden med att ge våra besökare bättre tjänster och våra jämförelser är vår stora stolthet (tillsammans med vårt arkiv med information och artiklar). Nu har vi utökat utbudet av jämförelser med en stor jämförelse av sparkonton. Du kan kolla in räntor och andra villkor enkelt och smidigt.

Det finns många sparkonton att välja på och när man ska börja spara vill man givetvis ha en så bra avkastning som möjligt på sina pengar. Vi har valt att ge er en omfattande och smidig jämförelse av sparkonton så att ni snabbt kan se vilka som har bäst sparränta och villkor i övrigt.

Det är bara att välja bindningstid på sparkonto med vår slider och så presenteras alla alternativ som matchar just den bindningstiden. Det går även bra att filtrera lite för att ytterligare specificera precis vad man är ute efter. På detta vis får man en överskådlig bild av vilka sparkonton som finns så att man kan välja ett som känns bra och som ger en bra avkastning.

Jämför sparkonto i vår stora jämförelse

Vi kämpar för att ge er fler bra tjänster

Vårt mål är att hela tiden utöka vårt utbud av tjänster eftersom vi tycker att tjänster är väldigt viktiga för att göra en sida bra. Vi har redan väldigt mycket information om allt möjligt från lån och försäkringar till privatekonomi, investeringar och hem / bostad. Det vi vill lägga till i vårt utbud är mer praktiska tjänster i form av jämförelser, kalkylatorer, mallar och allt möjligt som ger besökarna specifik hjälp.

Vi har på senaste tiden jobbat fram en bra jämförelse av kreditkort och nu även en jämförelse av sparkonton. Framöver kommer ytterligare jämförelser där man enkelt kan hitta det bästa alternativet. Vi ska även introducera andra nyttiga prylar som gör att ni har mer nytta av sidan.

Följ oss på Facebook