Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Förbättrade laddningstider på sidan

Under en tid har vi tyckt att sidan har laddat lite långsamt och varit lite seg vilket givetvis inte är så jättebra. Vi har funderat på vad detta kan bero på och har nu efter lite tester lyckats fixa så att allt är snabbare (som det verkar just nu åtminstone). Detta är självklart ingen big deal egentligen, eftersom sidan ska ladda snabbt i vanliga fall, men det kan vara värt att nämna ändå.

Vi vill att våra besökare ska ha en så bra upplevelse som möjligt och att ni som kommer in till sidan ska hitta den information ni söker så snabbt och smidigt som möjligt. Alla blir vi trötta och irriterade när en webbsida är långsam eller inte gör som man vill. Vi tror nu att vi har kunnat förbättra prestandan och laddningstiderna en del så att det går snabbare för alla besökare och att upplevelsen i stort blir mer njutbar.

Som vanligt jobbar vi bakom Ekonomi-portalen konstant med att göra sidan bättre, uppdatera med nytt innehåll och att sköta om allt som redan finns så att det funkar ordentligt. Vi hoppas att ni besökare mailar och klagar om något inte står rätt till eller om ni har synpunkter eller frågor i övrigt. På det viset kan vi bli bättre. Det är inte alltid lätt att upptäcka alla fel själv så vi behöver all hjälp vi kan få.

I övrigt hoppas jag att alla har en trevlig sommar vare sig ni jobbar eller har semester. Vi som sköter om sidan har lite semester kvar så det blir ganska lugnt några veckor till men sedan kommer det återigen fler blogginlägg och annat nyttigt.

Följ oss på Facebook