Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Fler långivare har fått egna banksidor

Som du kanske vet har vi en ganska stor avdelning om lån och att låna pengar här på sidan och där finns det även en rejäl samling med artiklar om olika banker och långivare. Varje långivare har en egen sida där det finns information om deras verksamhet, t ex vilka lån de har och villkor för att få låna etc. Du kan även hitta räntor och kostnader för en del av deras vanligaste lån.

Nyligen gick vi igenom våra "banksidor" och insåg att vi låg lite efter. Vi hade ett antal långivare med i våra jämförelser som inte hade egna artiklar ännu. Därför gjorde vi en genomgång och skrev till artiklar även för dessa, så att du som besökare ska få så bra information som möjligt. Nu kan du alltså kika in och läsa om långivare så som Handelsbanken, SBAB, Länsförsäkringar, VIPPI och Euroloan (utöver alla de som redan fanns tidigare).

Vi jobbar ständigt för att förbättra sidan

Vår förhoppning är att kunna ge så mycket information om så många olika saker som möjligt inom ekonomi och närliggande områden, så vi jobbar ständigt med att lägga in mer info och att göra allting lättare att hitta. Just nu går vi igenom sidan för att se vad vi kan göra för att göra allting mer läsvänligt, smidigt, behagligt att titta på osv.

Allting vi kan göra som gör upplevelsen bättre för besökaren är bra - och vi försöker tänka oss in i vad en besökare vill ha, men det är inte alltid så lätt. Om du som läser detta har några tankar eller idéer på hur man kan förbättra sidan ytterligare får du gärna skicka ett meddelande och berätta. Vi uppskattar all feedback, både bra och dålig, så länge den är konstruktiv.

Skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär

Följ oss på Facebook