Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Du kan nu jämföra kreditkort här på sidan

Vi har tidigare haft bra jämförelser av lån men vi vill gärna ge er chansen att jämföra andra saker också eftersom det är väldigt smidigt och bra med jämförelser. Det är lätt att spara pengar genom att hitta de bästa och billigaste alternativen. Därför har vi nu lagt upp jämförelser av kreditkort och betalkort.

Vi jämför kreditkort och betalkort från ett stort antal utgivare och du kan hitta både MasterCard, Visa och American Express i vår jämförelse. Du kan välja nivå på kreditgränsen och även filtrera på många olika saker för att enkelt hitta de bästa korten.

Vi har sorterat det hela på effektiv ränta för krediten, vilket gör att du kan se vilka kort som det är billigast att använda. Du kan även se årsavgiften för alla kreditkort och betalkort, vilket ju även en viktig sak att ha koll på när man vill jämföra priser och hitta billiga kort.

Kolla in vår stora jämförelse av kreditkort och betalkort

Kommande jämförelser

Vi är inte helt nöjda bara med dessa jämförelser utan planerar även att lägga in andra bra jämförelser som hjälper dig att hitta de bästa alternativen och spara pengar. Vi kommer framöver att jämföra sparkonton / sparräntor och även aktiedepåer och lite sådant trevligt.

Alla saker där det finns många alternativ, olika kostnader och villkor och där man lätt kan spara pengar genom att välja rätt är en potentiell grej att lägga till här på sidan så håll utkik framöver för att se vad vi lägger in.