Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bloggen drar igång

Hej och välkommen till Ekonomibloggen. Vi kommer från och med nu köra igång med vår blogg här på Ekonomi-portalen.com där vi diskuterar allt ifrån lån, ekonomi och finans till försäkringar, aktier, spartips och i princip vad som helst som har med pengar att göra. Förhoppningsvis ska ni som besöker sidan få lite trevlig läsning och bra tips som kan hjälpa er att förbättra ekonomin och spara pengar.

Vi kommer försöka få in ett antal inlägg varje vecka så att det hela tiden finns nåt nytt och fräscht att läsa och du kan på så vis hålla dig uppdaterad när det gäller viktiga ekonominyheter och vad som händer i finansvärlden så väl som på vår sida, få massvis med bra tips och information eller ibland bara ett gott skratt.

Bloggen är ännu en del i vår utveckling av Ekonomi-portalen.com mot en mer heltäckande sida som har precis allt man kan tänkas behöva inom ekonomi och finans. Nu kan du inte bara få massvis med nyttig information om alla möjliga viktiga ämnen utan även hålla dig uppdaterad när det gäller nyheter och annat intressant som händer för tillfället. Håll till godo.

Följ oss på Facebook