Sök på sidan

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Bestiga Mount Everst som 80-åring

Jag hittade idag en artikel som handlar om en 80-årig japan som har tänkt bestiga Mount Everest. Det trots att han har opererat sitt hjärta fyra gånger. Detta har givetvis inte mycket med ekonomi att göra men på något vis kanske vi alla kan inspireras av detta - och tänka att man aldrig ska ge upp och fortsätta sträva mot fler utmaningar och bättre saker.

Japanen som vill upp på Mount Everest heter Yuichiro Miura och han har faktiskt bestigit berget två gånger tidigare redan, så han är ingen amatör. Han har dessutom åkt skidor nerför Mount Everest vid ett tillfälle så han är ju sannerligen en äventyrare. Det som är speciellt nu är att han skulle bli världens äldsta person att bestiga berget då det förra rekordet hålls av en 76-åring.

Den här nyhetsartikeln handlar inte om något kopplat till ekonomi men den får mig att tänka att man kan göra ganska mycket bara man väljer att kämpa och inte ge upp. Även om man har oddsen mot sig kan man trots det åstadkomma mycket bara man verkligen vill och gör sitt bästa. Det är en läxa som gäller det mesta i livet och man kan givetvis använda den filosofin när det gäller jobb och att tjäna pengar också.

Vi har haft lite påskledigt här på sidan i någon vecka men nu är det dags att sätta fart igen. Då kanske det är passande att tänka på hur mycket man kan åstadkomma om man verkligen vill och vårt mål är att fortsätta förbättra Ekonomiportalen så mycket vi kan framöver och nå nya höjder. Vi vill erbjuda bättre tjänster, mer information och en så användarvänlig upplevelse som möjligt till våra besökare. Självklart fortfarande helt gratis.

Vi är kanske inte lika tuffa som Yuichiro Miura men med lite tur kan 2013 bli ett bra år för oss och den här sidan. Förhoppningsvis kommer även du som läser detta bli nöjd med oss och sidans utveckling. Vi hoppas åtminstone att du fortsätter besöka oss när du behöver lite guidning inom ekonomi, lån, försäkringar eller något annat liknande.